torstai 23. helmikuuta 2012

Testing, testing

En ole koskaan ollut mikään innokas kirppari-ihminen. Tai siis, käyn kyllä mielelläni kirppareilla, mutta olen tosi huono myymään itse mitään, kun se vaatii aikaa ja vaivaa. Ei tällainen laiska paska sellaista jaksa tehdä. Kaikki käytetyt vaatteet meillä meneekin yleensä joko seurakuntiin (kiitos vain pastori J, yhteyshenkilöni) tai sitten niihin vaatekeräyssäiliöihin. Muut tekstiilit menevät eläinsuojeluyhdistykselle, mutta sitten tämä muu tarpeeton roina onkin sitten onkelma.

Pari kertaa olen saanut työkaverini siivellä pari tavaraa hänen kirppispöytänsä nurkalle myyntiin ja mukavasti niitä on mennytkin, mutta se, että virittäisin itse kirppispöydän on aivan liian haastavaa. Ensin pitäisi saada pöytä yleensä varattua, sitten valkata myytävät tavarat, putsata ne ja hinnoitella ja viedä paikalle. Sitten niitä pitäisi käydä järjestelemässä ja mahdollisesti uudelleenhinnoittelemassa joka ikinen päivä, kun penkojat kuitenkin pistävät rojut mullin mallin, eikä sekainan pöytä kiinnosta tutkimaan... Eli juu ei kiitos!

No, tänään, kun minulla ei edelleenkään ole mitään järkevää tekemistä, ajattelin kokeilla Huuto.nettiä. Tavaroiden postitus onnistuu kivuttomasti, koska posti sijaitsee työmatkan varrella ja mitään sellaista, mitä postitse ei saisi kuljetettua, en aio todellakaan edes myydä siellä... Eli eikun testaamaan. Sinne sai aikas kätevästi tehtyä tunnukset ja tunnistautumisen jälkeen (tapahtuu verkkopankkitunnareilla), eikun myymään. Ajattelin aloittaa pienesti ja laitoin kaksi ilmoitusta. Molemmat Tupperwaren liki käyttämättömiä tuotteita. Olen saanut molemmat joskus emännänlahjana ja todennut, että ko. kolskeet eivät ole meikäläistä varten. Koska olen ilmaiseksi saanut, laitoin myös lähtöhinnan niin alas kuin viitsin. Liian halvallakaan ei kannata myydä, koska sitten ihmiset heti ajattelevat, että tässä on jotain vikaa... Huutiksessa on muuten tosi paljon Tupperia myynnissä, mutta käytettyjenkin tuotteiden lähtöhinnat olivat ihan törkeän korkeita. Miettikääpä, Tupperin leivontakaapimen, jonka ovh on jotain 13 €, muistaakseni, lähtöhinta oli 6 euroa! Hohhoijaa. Meikäläisen juustokuvun ja juustoraastimen molempien lähtöhinnat ovat 3 ekua ja niiden ovh:t ovat muistaakseni yli 30 € kumpaisellakin... Ei ihme, että kukaan ei ollut huutanut sitä kaavinta...

No, katsotaan parin viikon päästä, olenko itse saanut yhtään huutoa tuotteilleni, vai meneekö kokeilu plörinäksi... Tämä on kuitenkin ilmaista ja kaikkea pitää kokeilla paitsi omaa mummoa ja kansantanhuja, joten mitäänhän minä en tässä häviä.

Niin ja jos jotakuta kiinnostaa ostaa nuo meikäläisen myyntihitit, niin linkit myynti-ilmoituksiin löytyvätten tästä: minimylly & juustokupu
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti