tiistai 28. helmikuuta 2012

Se nuha oli aivan hallitsematon...

Tästä minun nuhastani tulee mieleen Otrivinin mainos, jossa mies niistä, niistää ja niistää ja joka paikka tulvii nenäliinoja.... Meillä on sama tilanne. Sängyn vieressä: pyramidi nenäliinoja, sohvapöydällä: nenäliinoja lähes pöydän pinta-alan peittävä keko, roskikset: täynnä nenäliinoja, kaikki taskut ja sitä kautta myös pesukone: nenäliinoja!

Mistä helvetistä tuota räkää oikein tulee? Pahimmillaan ongelma on juuri kun yrittää ruveta nukkumaan. Laitan pään tyynyyn ja etsin sopivaa asentoa. Menee kolme sekuntia ja huomaan, että vasen sierain on täynnä räkää. Niistän ja jatkan sopivan asennon etsimistä. Käännän kylkeä ja huomaan viiden sekunnin kuluttua että oikea sierain on täynnä räkää. Niistän ja totean, että yritetäänpä nukkua vatsallaan. Ei muuten onnistu. Kymmenen sekuntia ja tyyny on räässä. Käännän tyynyn, niistän ja käännyn selälleni. Kaksi sekuntia ja molemmat sieraimet ovat paitsi täynnä räkää, myös tukossa. Niistän taas ja huomaan, että nenänalus on kuin tulessa kaikesta siitä niistämisestä. Nousen ylös ja etsin Pepantteenin, laitan sitä naamaan ja menen sänkyyn. Laitan pään tyynyyn ja etsin sopivaa asentoa. Menee kolme sekuntia ja niin edelleen. Tätä saatanan rumbaa jatkuu ainakin tunnin, ennenkuin saan unen päästä kiinni! Tähän ei auta mikään. Nenäsuihkeita en voi käyttää, koska ne vain kuivattavat nenän uloimmat limakalvot, eivät auta rään kertymiseen. Höyryhengitys yskittää ja jos yritän tukea itseäni pystympään asentoon, selkään alkaa koskea.

Se hyvä puoli tässä on (koputtaa puuta eli päätä), että tämä ei ole pysyvä olotila. Yleensä nämä lenssut sentään loppuvat joskus. Sitä odotellessa... Alan nimittäin olla aivan totaalisen kyllästynyt tähän kotona kököttämiseen! Onneksi yksi opiskelukaveri sentään kävi tänään kahvilla ja hakemassa koulujuttuja. Hänen lisäkseen olen viimeisen viikon aikana nähnyt mieheni, työterveyshoitajan ja -lääkärin... Ainiin ja R-kioskin myyjän... Minä olen sosiaalinen eläin, tahdon sosialisoitua! Tänään, kun kommentoin Nollavaimon blogia, sain sanavahvistukseksi "Glo pubiin"... Onkohan tämä käsky? Tai johdatusta? Kuiva omenasiideri tekisi kyllä ihan tosissaan nyt eetua...

5 kommenttia:

  1. maistuis kyllä mullekin!! koitahan nyt viimestään perjantaiksi toipua :) ei ooooooo nähty pitkiin! P.S. en osaa ottaaa niitä sanavahvistuksia pois x) any tips?

    VastaaPoista
  2. Perstaihin on piiitkä aika, eli eiköhän tästä toeta...

    Ja ne vahvistukset: mene ulkoasu - asetukset - kommentit - näytetäänkö sanavahvistukset - kyllä/ei... Sieltä pitäis löytyä... Jos ei löydy, niin sulla on uusi blogger-versio ja sitten tulet meikäläisen atk-tukeen ja palautetaan vanha, jolloin päästään niistä pirulaisista...

    VastaaPoista
  3. ach soo... ja joo mulla on se uus, eli ei löytynyt. Joudut vaan kärsimään siellä! häh! =D

    VastaaPoista