perjantai 24. helmikuuta 2012

Oireita ja uutisia

Tämä päivä on ollut syvältä, sieltä syvältä minne aurinko ei paista... Eikö riittänyt, että mulla on räkätauti ja kamala yskä sekä nuutunut olo? Ei, vaan nyt kolottaa, paleltaa, hiottaa ja luonnollisesti myös vituttaa. Kaikki lähti siitä, kun raahauduin työterveyteen saadakseni loppuviikon sairaslomaa. Sinne mennessä olo oli ihan hyvä, mutta poislähtiessä alkoi tämä olotila hiljaa hiipiä kehooni. Ihan varmasti sen perhanan putiikin jok'ikinen ilmassa leijuva virus ja baku hyökkäsivät meikäläiseen sillä sekunnilla, kun ovesta sisään astuin. Miksi ihmeessä tuollaisiin paikkoihin ei voida jakaa jo ovella hengityssuojaimia? Sinne mennään, että tultaisiin terveeksi eikä siksi, että tultaisiin sairaammiksi! Jo nyt on helvetti, etten paremmin sano!

By the way, mikäli ette ole katsoneet tämän viikon "Hyvät ja pahat uutiset" -ohjemaa, niin käykää ihmeessä katsomassa Ruutu.fi:ssä... Vieraana on Paavo Väyrynen ja hän vetää kyllä täysin meikäläisen pointsit kotiin! Loistavaa verbaliikkaa, osin jopa parempaa kuin vakiovierailla. Tuollaisissa hommissahan hänen pitäisi olla, eikä politiikassa! Tässä linkki ohjelman alkuun...

5 kommenttia:

  1. Apua ! Mun huumorintaju on kuollut !! Ei naurattanut kertaakaan, pari kertaa hymyilytti. 8(

    VastaaPoista
  2. Nollis: oot omituinen, meikä repeili ihan hulluna... Tosin siihen mun repeilyyn voi olla syynä tää flunssapöhnä tai sitten, että MÄ olen se omituinen... :)

    VastaaPoista
  3. Tollassii suojii saa hankittua esim. rautakaupoista ja kakns sellassista joissa myydää sammuttimii ja muuta turvallisuussälää.
    Eikai ny yhteiskunnan ihan kaikkee tartte tehä. Oma-alotteisuutta kehiin.

    toi ei koske tätä tekstii, kunhan vaa purskahti esii> Välillä tuntuu et ihmisten mielest yhteiskunnan tarttis hoitaa kaikki asiat eikä ite tarttis tehä mitää. Maata vaan kotona ja odottaa et yhteiskunta hoitaa ja rahottaa kaiken vaa sormia näpsäyttämällä.

    VastaaPoista
  4. PP: olet kyllä ihan oikeassa, myös allekirjoittanut tunnustaa toimivansa joskus niin... Kuten esimerkiksi eilen, pitäisihän se tietää, että tuollaisissa paikoissa pöpöt oikein tarrautuvat kiinni! Alkoi vaan aika rankasti ottaa päähän, kun tulin sen työterveyskeikan jälkeen vaan entistä kipeämmäksi...

    Noo, kyllä tämä tästä, yskä loppuu yskimällä jne...

    VastaaPoista
  5. Haaste odottaa blogissani, jahka olet siinä kunnossa, että elämästä löytyy taas mukaviakin asioita.
    Pikaista 'parannusta' !

    VastaaPoista