sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tahtoo kissan!

Tänään on omituisia mielihaluja. Tai ei niinkään omituisia, onhan meillä porukoilla ollut aina kissoja ja mullakin oli, ennenkuin tuo miehenretale kissa-allergioineen ilmestyi kuvioihin... Oli pakko antaa Eetu-rouva (huomattiin sukupuolivirhe sen verran myöhään, ettei sitten viitsitty vaihtaa nimeä...) porukoitten hellään huomaan. Siellä se nyt lihoo ja voi hyvin hyvien metsästysmaiden keskellä. Silloin kun oli se tosi paha myyrävuosi, niin meidän porukoitten pihassa ei ollut yhtään tuhoja, koska Eetu oli ottanut pihan varjelun ihan oikeasti tosissaan!

Mutta joo, olen lukenut tämän päivää Partapapan vanhoja blogikirjoituksia ja ne hänen kissansa ovat ehkä maailman suloisimpia! Tuli hirveä himo saada taas kissa jaloksiin pyörimään. Nyt pitäisi vain saada mies uskomaan, että siedätyshoito auttaa allergiaan... :)

7 kommenttia:

  1. Meillä on Simotyttö eli kissaneiti. Lapsi nimesi jo Simoksi ja emme halunneet vaihtaa nimeä. On ne kisut kivoja.

    VastaaPoista
  2. ois kyllä ihana joku karvakamu! :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä, mies ei sitten kyllä yhtään lämmennyt mun ehdotuksille pienestä pallerosta, mutta lupas sentään, että saan ottaa kavereitten kissoja hoitoon tarvittaessa... :D

    VastaaPoista
  4. Jos ottaa kaksi kissaa, se on vielä parempaa siedätystä. Toi on oikeasti totta, mutta silloin saa olla vain lievästi allerginen.
    Sun olisi pitänyt pikkusen miettiä, kun miestä valkkasit ;)

    VastaaPoista
  5. Sirpa, no niin olis... :) Onneks se ei ole ihan mahdottoman allerginen, on varmaan siedättynyt yleisesti pölylle vuosien aikana, kun mä en todellakaan ole mikään kovin ahkera siivooja... :D

    VastaaPoista