torstai 23. helmikuuta 2012

Ekohöyrähdys

Kun tänään ei ole muutakaan järjellistä tekemistä tämän flunssan vuoksi, tarinoinpa taas uusista Ekolosta tekemistäni löydöistä ja yhdestä "löydöstä"...

Innostuin taas palkkapäivänä tilamaan kaupasta tuotteita. Ensimmäiseksi metsästin Nollavaimon kehumaa Clippersin teetä ja sitä löytyikin, jos ties missä eri mauissa, tilasin kahta erilaista: tavallista mustaa teetä ja sitten sellaista mausteteetä, en nyt muista nimeä. Lisäksi tilasin Numin vihreää teetä ja samalla tilasin itselleni (vihdoinkin) teesiivilän, kun olen tähän mennessä käyttänyt kahvinsuodattimia irtoteen kanssa pelatessani... Olenko laiska, olenko? Enpä vissiin... Kaikki maut on nyt tässä sairastellessa maistettu ja hyvin uppoa kitusiin. Myös mies suostui juomaan sitä Clippersin mausteteetä, hänen siis täytyy olla todella sairas... Nollis myös väitti, että ainakin tuota Clippersiä pitäisi löytyä ihan Ääs-marketista, mutta ei löytynyt, ei ainakaan täällä Mikkelin takapajulassa. Stellan Punnitse&Säästässä ja kauppahallin luomukaupasta saattaisi löytyä, mutta hinta on varmasti huimempi kuin tuolta Ekolosta tilattuna. Varsinkin, jos tilaa kaikkea muutakin, niin kuin minä taas innostuin.

Tilasin myös lisää niitä luomupuuvillaisia tamponeja, joista joskus hamassa menneisyydessä kirjoitin. Ensi testauksen jälkeen ne tuntuvat ihan vastaavilta kuin mikä tahansa Tampaksi tai OoBee, ja eivät tosiaan ole myöskään juurikaan kalliimpia... Tosin, kovin kuivakka (jos ymmärrätte mitä tarkoitan) henkilö ei luultavasti näistä tykkää, ainakaan ilman kostuketta... :)

Lisäksi testiin pääsi tai siis pääsee, kunhan entinen loppuu, Ecoverin "aurinkoinen huuhteluaine". Vaikka kaikista hipeimmät ihmiset sanovat, että huuhteluaine on hirveä turhake, niin minä kyllä käytän sitä näin talviaikaan, koska vihaan sitä, että vaatteet ovat sähköisiä ja kutittavat siten meikäläisen prinsessanarkaa ihoa. Ja tästä muuten muistinkin, että Vickan ja Daniel ovat saaneet tytön, onnittelut vain heille!

Ja viimeisenä se "löytö". Tilasin testiin Laveran minttuhammastahnaa ja se tökötti on ihan kamalaa. Peseehän se hampaat, mutta voi yöks, mikä jälkimaku! En ole vielä keksinyt, että mistä ko. maku johtuu, mutta suuhun jää sellainen metallinen vivahde, joka tuntuu vielä pari tuntia hammaspesun jälkeenkin. Olen sitkeästi yrittänyt tässä vajaan viikon sen kanssa turata, kun ajattelin, että josko siihen makuun tottuisi pikkuhiljaa, mutta ilmeisesti käyn tuhoon tuomittua taistelua... Testaan vielä pari päivää ja jos ei auta, kysyn joltain hippikaverilta, haluaako testiin. Ei sitä viitsi poiskaan heittää... Pah ja oli vielä kallistakin koko mönjäke...

No, kaiken kaikkiaan taas onnistuineita ostoksia, kyllä musta vielä kunnon ekohippiviherpiipertäjä tulee (tai sitten ei, kuivasta omenasiideristä en luovu ja se ei muuten ole luomua... :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti