lauantai 24. maaliskuuta 2012

Uneton Mikkelissä

Voi helvata, tämä on jo neljäs viikonloppu peräkkäin, kun herään ennen kukonlaulua lauantai-aamuna! Viikolla kyllä nukuttaisi, vaikka "saisi" nukkua puoleen kahdeksaan tai jopa kahdeksaan asti ihan surutta, mutta tänäkin aamuna olen hillunut hereillä jo kuudesta asti! Ja illaksi pitäisi kammeta vielä töihinkin, joten tuo nukkuminen olisi ollut ihan suotavaa, että jaksaa painaa taas puolille öin duunia.

Osin tähän kyllä vaikutti mies, joka tuli joskus aamuyöllä kotiin auraushommista. Hän kemmakoi hereillä puoleen seitsemään asti ja törpötteli kaljaa. Piti kuulemma yksityistä diskoa kuulokkeet korvilla, kun ei ikinä pääse baariin töitten vuoksi... :) Minä tietysti heräilin aina välillä, kun hän kävi röökillä. Siinä vaiheessa, kun herra tuli sitten nukkumaan, alkoi sellainen kuorsaaminen, että totesin oman nukkumiseni olleen sitten tässä. Yritäpä nukkua, kun toinen mekkaloi vieressä ja valtaa vielä suurimman osan sängystä... Siirryin vielä tähän sohvalle peiton kanssa, mutta en sitten kuitenkaan enää osannut nukkua ja päätin lähteä seikkailemaan tänne blogistanian ihmeelliseen maailmaan...

3 kommenttia:

  1. Minä heräsin tänä aamuna vanhaa aikaa viideltä, eikä unta enää millään. kai se on tämä KESÄAIKA, joka vie unet ;)!

    VastaaPoista
  2. tuuli: kyllä tuo valoisuuskin toki vähentää unen tarvetta... :) Viime yönä vedin unta kuitenkin kiitettävät kymmenen tuntia, joten toissa yön pyöriminen on varmaan tasattu... :)
    meritähti: ihanaa, etten ole ainut! :D

    VastaaPoista