maanantai 19. maaliskuuta 2012

Liukasta, ei kai?

Ai hyvää päivää, miten kipeäksi tulinkaan sen toissaöisen kumahduksen jälkeen! Persuksissa on niin jumalaton mustelma, että istuminen ilman pehmusteita tekee ihan tosissaan tiukkaa. Alaselkäkin ilmeisesti nitkahti samoin kuin niskat, joten niitä pakottaa ja erityisesti niskat eivät oikein käännykään mihinkään. Pohje venähti eli käveleminen sattuu... Olo on kirjaimellisesti kuin olisin saanut kunnolla pataani snägärillä (kyllä, minulla on siitäkin kokemusta, valitettavasti)... Töissä oli tänään lievästi sanottuna kenkkua, kun joka paikkaan koskee! Särkylääke onneksi helpottaa, mutta ei kuitenkaan vie lihaskipua kokonaan. Kaiken hyvän päälle otin tänään vielä uuden lennon tuolla pääkallokelillä, tällä kertaa onneksi "vain" polvilleen, mutta odotettavissa on siis myös molempiin polviin mojovat mustelmat... Helvetin hienoa!

Paikallinen sanomalehti Länsi-Savo varoitteli oikein nettiuutisessaan epätavallisesta liukkaudesta tänään iltapäivällä.... No, kiitos vain varoituksesta, ensimmäisen kuperkeikkani tein jo eilen, eikä varovaisuuskaan auttanut tänään tuolla petollisella kelillä... Toivottavasti kovin moni mumski ei ole telonut lonkkaansa, ne kun paranevat huomattavasti hitaammin kuin venähdykset ja mustelmat!

3 kommenttia:

  1. Neiti hyvä nyt äkkiä urheilukauppaan ostamaan nastakenkiä, se on monivuotinen sijoitus pystyssä pysymiseen.

    VastaaPoista
  2. Yleensä mulla onkin nastat, mutta ne käyvät vain lenkkareihin ja molemmilla kaatumiskerroilla, mulla oli edustuksellisista syistä vähän hienommat kengät, jotka kyllä on ihan talvikelille suunnitellut, pehmeäpohjaiset ja viistokantaiset, mutta täällä oli tosiaan eilen ja toissapäivänä niin petollinen keli, että ei välttämättä ne nastatkaan olisi auttaneet. Tämän aamun lehdessä kerrottiin, että erityisesti vanhuksia oli käynyt paikkuuttamassa itseään rannemurtumien vuoksi poikkeuksellisen paljon. Vaarallista on tuo ulkona liikkuminen tällä hetkellä! Minulla ei sinne ole "onneksi" nyt mitään asiaa, kun sen ekan kaatumisen seurauksena kastuin oikein tehokkaasti, vilustuin ja nyt olen sitten kuumeessa. Hienoa!

    VastaaPoista