lauantai 14. tammikuuta 2012

Kalsarikännit, aliarvioitu rentoutumisen muoto?

Tämän päivän harvinaisen ärsyttävien kokemusten jälkeen olen vetänyt perinteiset kalsarikännit. Monien mielestä se on säälittävää ja noloa, mutta joskus kalsarikännit tekevät ihan oikeasti pirun hyvää! Olin ihan törkeän väsynyt töitten jälkeen ja oloni oli myös erittäin epäsosiaalinen, mutta siiderinhimo oli suunnaton. Kävin siis paikallisessa lähi-Siwassa nappaamassa muutaman purkin siideriä ja nautin ne tarpeeseen. Nyt myönnän olen kännissä tai ainakin vähintää hyvässä pöhnässä ja kyllä helpottaa. Päivän vitutukset ovat kadonneet kosmokseen ja nyt vain väsyttää. Kohta voinkin painua nukkumaan mieli keventyneenä ja sopivan liikuttuneessa mielentilassa.

Kalsarikänni on paras känni, ainakin silloin kun ei jaksa tavata muita ihmisiä, mutta siiderintarve on ilmeinen. Ja älkää nyt vaan tulko märisemään mistään epäterveestä elämäntavasta, jossa huolet huuhdotaan lenkkipolulla. Päivän työpaikalla juosseena, ko. asiat ei kiinnosta. Siideri on paljon parempi vaihtoehto. Piste ja loppu.

2 kommenttia:

  1. Olet täysin oikealla linjalla. Kalsarikänni on suositeltava hoitomuoto stressin piinamalle keholle. Noudatin sitä itsekin eilen. Tosin jaksoin juoda vain kaksi Lapin Kultaa (saako täällä mainostaa?)ennenkuin simahdin.
    Terv. nimim. terveydenhuollon ammattilainen

    VastaaPoista
  2. No, minä jaksoin juoda kokonaista kolme siideriä ja sitten riitti. Nukuin kymmenen tuntia ja nyt on olo taas kuin ihmisellä!

    VastaaPoista