maanantai 19. joulukuuta 2011

Vaihteeksi mattimyöhäinen

Kuten perinteisesti, en ehtinyt lähettää yhtään ainutta joulukorttia ajoissa ja alunperin ajattelin, etten perkele lähetäkään... Tänään tulin kuitenkin toisiin aatoksiin, kun niitä toisten lähettämiä kortteja alkoi tulla... Ostin siis valmiiksi postimaksettuja hyväntekeväisyyskortteja, joten niiden pirulaisten pitäisi vielä huomenissa ehtiä jopa ennen joulua. Mikä siinäkin on, että vaikka kuinka vannoo, etten lähetä kortin korttia, niin silti sitä saa äärettömän stressin aiheesta - viime tipassa... Ihan hyvin olisin voinut vain feispuukkiin kirjoittaa, että säästyneillä joulukorttirahoilla ostin itselleni jouluksi punaviiniä ja hoidan sillä henkistä hyvinvointiani, mutta jokin omatunnon piipitys sai taas minut pauloihinsa.

Tapani mukaan en ehtinyt lähettää myöskään kummilasteni joululahjoja ajoissa. Ne olisi pitänyt olla tänään paketissa  ja postissa ennen klo 17.00, jotta olisi päässyt sillä halvemmalla hinnalla, mutta minä vasta aloin paketoida niitä tänään joskus kuuden aikaan. Nyt ne on paketissa, mutta niitä ei voi lähettää ennen kuin keskiviikkona, sillä ovelle-paketti mörön persiiseen tarkoittaa sitä, että jonkun pirulaisen pitää olla kotona keskellä päivää vastaanottamassa sitä, jotta on mitään toivoa, että ne paketit ehtivät ennen joulua. Ja pentujen lomat alkavat vasta torstaina, joten niitä paketteja ei voi aiemmin lähettää. Kyllä on jumaleisson vaikeeta!

No, seuraavan kerran mun tarttee hermoilla näitä asioita sitten keskiviikkona, siihen asti voi taas painaa duunia ja nauttia himppa kuivaa omenasiideriä näin saunan jälkeen. (sopuli aivasti juurikin)

2 kommenttia:

  1. Tuttua. Olisi paljon helpompaa viettää joulu joulun jälkeen. Saisi kaikki alennuksestakin. Jonkin verran tätä sovellankin. Myöskin joulusiivous odottaa itseään.

    VastaaPoista
  2. Mä olen ollut monena vuonna joulun suosiolla töissä, niin ei ole tarvinnut viettää. Tänä vuonna en sitten onnistunut keikkaamaan itselleni vuoroa, joten ei auta kuin kärsiä...

    VastaaPoista