sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukalenteri, toinen luukku

Veeran Valkosipuli Yrttidippi (kylatori.fi)
Toisen luukun takaa paljastuu yksi suosikeistani: Heikkilän yrttitila. Laitan tämän jo näin varhaiseen vaiheeseen, koska heillä on myös nettikauppa, josta tuotteita voi tilata myös pukinkonttiin. Heikkilä on entinen maitotila, jossa sukupolvenvaihdoksen myötä tuotantosuunta vaihdettiin yrtteihin. Tilalta saa niin kuivattuja yrttejä, erilaisia mausteseoksia, makusokereita, yrttiteetä ja dippejä. Hauskaa on, että makusokerit, yrttiteet ja dipit on nimetty perheen lasten mukaan (myös toisia ja kolmansia nimiä on hyödynnetty, ei niitä lapsia kuitenkaan ole kuin kolme! :) )

Omat lempparini ovat yrttisuola ja Veeran Valkosipuli Yrttidippi. Myös kaikki teet ovat meillä kovassa käytössä. Erilaisista tuotteista on helppo koota kivoja ja hyödyllisiä lahjapakkauksia, mutta nettikaupassa on myös valmiita lahjapakkauksia, jos ei jaksa näprätä. Jälleenmyyjiä on Mikkelissä ainakin Kauppahallissa ja Kenkäveron myymälässä, pääkaupunkiseudulla maatilatoreilla Kluuvissa, Kannelmäen Prismassa ja Lasipalatsissa, sekä Kampin ja Itiksen Ruohonjuurissa. Loput jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Itse olen taas ostanut Heikkilän tuotteita taas useammankin joulupaketin tarpeisiin... Näiden etuina on kaiken muun hyvän päälle vielä se, että tuotteet ovat kevyitä, joten niitä on edullista toimittaa myös postitse. Ystävät ja sukulaiset, te ette sitten ole lukeneet tätä,  eli saatte luvan ainakin esittää yllättynyttä, kun joululahjoja minulta avaatte, niih!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti