lauantai 8. syyskuuta 2012

Laiska töillään kehuu

Eilen siivottiin miehen kanssa vaatehuone, jeesus mikä homma! Roskikseen lähti kaksi muovipussillista tavaraa ja kiertoon pussillinen tavaraa. Vaikka rojun määrä ei loppujen lopuksi juurikaan vähentynyt, saatiin se kuitenkin järkeistettyä niin, että hyllyillä on jopa tilaa ja vaatehuoneeseen mahtuu sisälle! Vastaava tilanne on ollut ehkä joskus vuonna 2009, kun olemme tähän asuntoon muuttaneet... Tosin, voin veikata, että viimeistään kuukauden päästä tilanne on taas päässyt räjähtämään käsistä ja tavaroita saa metsästää huoneen perältä kurottajalla. Mutta, ihan todisteeksi, ettette vain luule, että huijaan: tadaa!
     
Mä en muistanut, että lattia on ton värinen... :)






No, jos on jotain hyvää, niin kyllä sitä tietysti aina sattuu ja tapahtuu... Tässä netissä pyöriessäni en huomannut, että ulkona räväytti ihan kohtuullisen sadekuuron. Eikä siinä normaalisti muuten mitään, mutta kun meidän matot oli (ja ovat edelleen) siellä pihalla tampattuina tuulettumassa! Eli nyt ne on ihan märkiä. Toivottavasti enää ei sada ja saan ne kuivumaan ennen Miehen takaisin tuloa, sillä se soitti mulle tunti sitten, että täällä paikassa X sataa, että käy ottamassa ne matot pois... HUUPS! 











2 kommenttia:

  1. Vaatehuone...kääks, siinä on keksintö, joka mun mielestäni pitäisi kieltää lailla! Tällä hetkellä mulla ei onneksi semmosta ole, mutta on ollut, joten tiedän, miten helposti siitä tulee...varasto! :DD

    VastaaPoista
  2. Rouva A: nimenomaan! Meillä sinne säilötään myös tyhjät Lidlin pullot, mikä aiheuttaa myös omat ongelmansa... :D

    VastaaPoista