tiistai 4. syyskuuta 2012

Blogiäidit ruokkii

Project Mama heitti haasteen lahjoittaa alunperin kahden äitibloggarin ideoimaan "blogiäidit ruokkii" Punaisen ristin nälkäpäivän virtuaaliseen keräyskampanjaan, jossa voit lahjoittaa rahaa virtuaaliseen rahalippaaseen.

Olen WWF:n ja SPR:n kuukausilahjoittaja jo entuudestaan ja kaivelen aina silloin tällöin roposia taskunpohjalta (ihan kuin mulla olisikin tosi paljon käteistä siellä) erinäisiin keräyslippaisiin, sillä pienelläkin rahalla voi saada paljon aikaan. Nyt viskasin vitosen edellämainittuun lippaseen, silläkin saa jo aika monta pientä lasta ruokaa nassuun taas jokusen päivän.

Haasteeseen kuuluu tietenkin haastaa myös lisää porukkaa = 3-5 (äiti/isä)bloggaajaa, mutta kun en itsekään ole äiti (paitsi ehkä henkisesti välillä), niin haastan mukaan Nollavaimon, Neon ja Partapapan, jotka kyllä ovat kaikki vanhempia, vaikka blogit itsessään eivät ole varsinaisia vanhemmuusblogeja.

Haasteessa on tarkoitus saada kerättyä 500 € lippaaseen, nyt siellä oli jo 182 €, joten mahdollisuudet tavoitteen saavuttamiseen ovat hyvät, jos asialla on kenellekään vähääkään merkitystä: "Ei hätää, jos sinä autat".

6 kommenttia: