sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Tarjoushaukka

Mun ehdoton idolini on "ostoskeskus" Tuurin Tarjoushaukka Markku. Markku ei osta mitään, mikä ei ole tarjouksessa ja musta se vaatii ihan oikeasti työtä, että ko. hommassa onnistuu. Muutenkin Markku-miekkonen on mielestäni tosi symppis kaljamahoineen ja silmälasineen (pitäkää vaan outona, niih).

Mäkin leikin tänään tarjoushaukkaa ja löysin kuin löysinkin etsimäni ja kaiken hyvän päälle ihan MIELETTÖMÄN halvalla! Parvekkeen Baden-Baden -tuolien päälliset olivat hajoamispisteessä, toista oli jo paikattukin, huonolla menestyksellä. Tänään sitten parveketta siivoillessani päätin, että vanhat paskat saa lähteä, uudet tulee tilalle. Aikani selttailin netistä eri firmojen tarjoussivuja ja löysin etsimäni, kaksi päällistä 30 eurolla, säästä 70 %. Arvatkaa paukkasinko ko. firmaan pää kolmantena jalkana etsimään sopivaa kuosia ja kyllähän sieltä oikein kelvolliset sitten löytyivätkin: lähes kirkkaan siniset, joissa on hillittyjä köynnöskuvioita taustalla. Itse asiassa ne ovat melkein samanlaiset kuin entisetkin, mutta entiset olivat enemmän savunsiniset ja köynnöskuviot olivat mustia, eivät. No, eipähän tullut liian isoja muutoksia näinkin tärkeässä asiassa.

Kun olin saanut pehmusteet paikoilleen, päätin, että parvekkeen matto ja säilytyskaapin pöytäliina näyttävät kamalilta uutuuttaan kiiltelevien pehmusteiden vierellä, joten nekin lensivät pesuun. Jostain kun vielä löytyisi sopiva liina toisen orvokin alle, kun jonkun kasteluoharin jälkivaikutuksena sen lipaston pinta on "pikkuisen" kupruilla...

Hirveästi olen siis saanut aikaan tänään, joten voin palkita itseni siiderillä tai kahdella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti