sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Itikoita!

Joka puolella toitotetaan, että tänä vuonna on erinomainen hyttyskesä... Joo-o, on huomattu, mutta se on kyllä erinomainen vain niille hyttysille, ei todellakaan ihmisille!

Niitä perkeleen inisijöitä on aivan helvetisti! Kävin viime viikolla kävelemässä Kalevankankaan maastoissa ja tuli pois pöpeliköstä ainakin litran verran verta keveämpänä! Niitä oli koko ajan ympärillä aivan hervoton musta pilvi, pikku perkeleet tunkivat suuhun, nenään, silmiin ja korviin röyhkeästi kuin hunnilauma ja ininä oli suorastaan korvia huumaava. Päätin siltä seisomalta, että meikäläinen viettää juhannuksen kaupungissa, sillä olen sen verran pahasti allerginen niiden myrkyille, että näytän jo muutaman pistoksen jälkeen paiseruttoiselle noita-akalle. Kiitos ei, vietän keskikesän juhlaa mieluummin omalla kotiparvekkeellani "sivistyneesti" siideriä maistellen.

Mutta, mutta... Nytpä ne lentävät verenimijät ovat saavuttaneet meidän kotiparvekkeenkin! Viikonlopun aikana olen bongannut jo ainakin kymmenkunta inisijää, jotka olen kyllä tylysti tappanut... Olemme asuneet tässä talossa kohta neljä vuotta ja en ole nähnyt YHTÄÄN itikkaa parvekkeella koko aikana! Muutenkin olosuhteet itikoille eivät meidän parvekkeellamme ole olleet erityisen suotuisia, sillä puita tai vesialueita ei ole lähimaillakaan ja muutenkin se on aika tuulinen paikka, joten tänä vuonna niitä hyttysiä on siis ihan todistettavasti aivan vitusti! Kotirauhaani on rikottu, mitä tehdä?

3 kommenttia:

  1. meidän pitää perustaa sinne itikkapassi.. lipitellään sihiä ja suihkutellaan jotain hyttysmyrkkyä aina kun yksikin erehtyy sinne surraamaan! tekosyy tämäkin... ;)

    VastaaPoista
  2. Hirrveän hyvä idea! Milloin aloitetaan?

    VastaaPoista