keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Yllätyksiä astiapesukoneesta

Olin jo tässä päivänä muutamana ihmetellyt, miten astianpesukone ei oikein tahdo pestä astioita kunnolla. Epäilin jo syyksi viherpiiperrysinnostuksessani ostamaani ekopesuainetta, mutta ajattelin kuitenkin tutkia asiaa hieman syvällisemmin.

Ja mitä löytyikään. Sen saatanan rakkineen siivilät olivat aivan täynnä PAPERIMUJUA, joka oli oikein liimaantunut kiinni erityisesti siihen kaikista pienireikäisimpään sihtiin! Oli muuten mukava hangata sitä pois, semminkin, kun tästä huushollista ei löytynyt yksiäkään siivoushanskoja (mies hyödynsi viimeiset kummipoikansa kanssa ritsoihin), joten paljain käsin sekin purjo piti siivota. Voi helevettiläinen, etten paremmin sano ja YÖÖKS, vieläkin yököttää koko ajatus! Miten ihmeessä sitä paperia on voinut joutua koneeseen? Se ei ollut mitään talouspaperimujua, vaan ihan paksua selluloosakuitua eli vähintäänkin normi kirjoituspaperista on ollut kysymys. Onkohan meillä poltergeist vai onko mies taas unipäissään tehnyt tepposiaan? Pitääkö mun asentaa valvontakamerat, kun näitä kummallisuuksia sattuu ja tapahtuu vähän tasalta ja puolelta...?

2 kommenttia:

  1. ootko pessyt jotain purnukoita, missä on ollu etiketti? nm. rapsuttelee tonnikalapurkkien etikettejä koneesta viikottain ;)

    VastaaPoista
  2. saibu: mä kyllä yritän rapsuttaa ne etiketit pois, ennen kuin pesen, mutta jäähän niihin sitä liimapintaa... Se se varmaan on, hei tänks!

    VastaaPoista