lauantai 4. elokuuta 2012

Urheilua

Aamu alkoi naisten triathlonilla, jatkui esteratsastuksella ja purjehduksella, pienoiskivääriammunnalla ja tällä hetkellä pelataan tennistä. Itse olen vain istunut/maannut television ääressä ja seurannut siis olympialaisia. Olympialaiset ovat aivan mahtavaa viihdettä tällaiselle urheiluhullulle, saa katsoa niin paljon urheilua kuin sielu sietää ja kaiken hyvän päälle telkkarista tulee sellaisiakin lajeja, joita ei suunnilleen ikinä muuten näytetä, kuten vaikkapa miekkailua tai koskimelontaa! Mii laik!

Olenkin aina sanonut, että olen innokas urheilija, nimittäin penkkiurheilija ja kaiken maailman urheilun suurtapahtumat hiovat innokkuuteni huippuunsa... :)

PS. Mies on Jyväskylässä ralleissa ja meikäläinen litkii valkkaria ja katsoo tennistä (go Serena!), ihana rauha, kun hän ei ole kommentoimassa jatkuvasti sitä, kuinka typerää urheilun seuraaminen telkkarista on! Minä puolestani en voi käsittää, miksi vaivautua paikan päälle, kun telkkarista näkee juuri ne haluamansa huippuhetket ja vielä selostettuna. Jossain ralleissa metsän siimeksessä näet vain auton silloin ja toisen tällöin, etkä edes tiedä, mikä on tilanne. Se se minusta älytöntä on!

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä! En ois ikinä uskonut kuinka innostun esim. jousiammunnasta. Yleisurheilu toki vie mulla aina voiton!

    VastaaPoista
  2. Rouva A: yleisurheilu on kyllä munkin sydämeni valittu, mutta eilen jumituin siihen ratsastukseen, vaikka toisella kanavalla olikin samaan aikaan satasen alkuerät... No, tänään pitää kytistää sitten, kuka on maailman nopein mies, onneksi menen vasta tiistaina töihin... :)

    VastaaPoista