perjantai 6. huhtikuuta 2012

Valitusvirsi

Kotimme asumismukavuus on laskenut huomattavasti viimeisen kahden viikon aikana. Miksikö? No siksi, että kellojen siirtämisen jälkeen molemmat seinäkellot ovat pysähtyneet. Patterit ovat ilmeisesti lopussa. Toinen kello on 7.45 ja toinen 10.45. Yritäpä sitä sitten arvata, että paljonko kello on oikeasti. Onneksi sentään digiboksin kello on ajassa ja tietysti tämän tietokoneen, että kestän suunnilleen kärryillä ajasta...
Lisäksi, meiltä on palanut eteisesen käytävästä toinen lamppu, olohuoneen kattovalosta kaksi lamppua kolmesta, toinen jalkavalaisin on paskana sen aikaa sitten tapahtuneen sähkövaurion vuoksi ja kaiken huipuksi vielä liesituulettimen lamppu.

Ongelmaksi tämä muodostuu sen vuoksi, että minä en yletä edes keittiötikkaiden avulla tekemään epäkohdille yhtään mitään, kun olen tällainen persjalkainen. Liesituulettimen lamppuun yletän, mutta en saanut sitä kupua irti. Totesin, että siihen tarvitaan erikoistyökalu, joka varmasti mieheltä jostain löytyy, mutta hän ei ole saanut sitä tuotua. Jalkalampussa on sen verran iso vika, etten uskalla koskea siihen itse. Eli miehen perkele ei saa MILLÄÄN vaihdettua niitä lamppuja, eikä paristoja kelloihin eikä korjattua tuota helvetin jalkalamppua! Hän perustelee saamattomuuttaan sillä, että nythän on jo ihan valoisaa illallakin, ei niitä nyt tarvitse vaihtaa ja kellojen pysähtyneisyys ei häntä kuulemma häiritse millään tavalla.

Ei jeesus, mitä perusteluja! Onneksi meillä ei käy juuri koskaan vieraita, että tarvitsisi selitellä, miksi meillä istutaan illat pitkät pimeässä ja kukaan ei tiedä mitä kello on... Jos tässä ei ihan tämän pääsiäisen aikana ala tapahtua jotain, niin tilaan jonkun aviomiespalvelun vaihtamaan nuo vitun lamput ja kellojen paristot... Kyllä kai siitä palvelusta voi maksaakin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti