perjantai 6. huhtikuuta 2012

Lunta tulvillaan...

...on raikas pääsiäissää... jne. Voi ärse, mikä keli! Pääsin töistä 22.30 ja läksin ajaa köröttelemään Juvalta Mikkeliin (= 40 km). Ajoin tuota väliä 45 minuuttia, yleensä siihen menee 25. Lunta tuli niin perkeleesti, etten ihan joka hetki tiennyt, olenko yleensä ottaen edes tiellä (onneksi yleensä sinne penkereelle joutumisen huomaa huomattavan epätasaisesta ajoalustasta) ja kaukoajovalot olivat tuossa myrässä aivan turha kapistus, olisi vain iskenyt joku kohtaus, kun sitä tuiskua olisi pidempään pitkien kanssa katsellut. Vaikka en ole mikään maailman arin kuski, niin nyt piti kyllä hidastaa ihan reippaasti ja ajelinkin sitten kuuttakymppiä kotiin. Onneksi kukaan idioottikuski ei ollut tällä kertaa roikkumassa perseessä, vaan sain rauhassa ajella omaa tahtiani kotiin asti turvallisesti, mutta kyllä matka tuntui piiiitkältä, mutta ehkä se kuuluu pitkäperjantain luonteeseen... Nyt sitten voinkin tyytyväisenä nauttia iltasiiderin ja painua nukkumaan...

7 kommenttia:

 1. Hyvää Pääsiäistä! Siellä vaan siideriä vedetään nassuun, kun toiset tekee töitä:) (Onneksi on hiljaista ja samanhenkiset työkamut)

  VastaaPoista
 2. Meilläpäin ei lunta ole satanut pitkään aikaan. Ollaan siitä onnellisessa asemassa, että kevät on onneksi vain edennyt - tosin hitaasti, sillä pakkasta on kuitenkin ollut! Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. sirpa: hyvää pääsiäistä sinnekin! ei eilen passannut ottaa kuin se yksi, kun tänäänkin on työilta tiedossa. Mutta huomenna voi vähän törpötellä! :)

  jaana: mä olen kyllä vähän kade sinne teidän suunnalle! onneksi tänään paistaa taas aurinko, joten eilise lumet saa kyytiä! ja hauskaa pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 4. Tänään voi muutaman ( 2-3) ottaa, kun alkaa 6 päivän vapaat :) ja on syntymäpäivä,kääk!

  Työniloa!

  VastaaPoista
 5. piiitkkäänä perjantaina on kaikki vähän pitkää..onneksi loppu hyvin. Leppoisaa Pääsiäistä

  VastaaPoista
 6. Aikatherine: on tuota väliä onneksi tullut jyrättyä niin monta vuotta, että sen melkein osaa ulkoa, mutta kyllä tuo huono sää aina pistää varovaikseksi! :) Aurinkoista pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista