torstai 3. tammikuuta 2013

Uudet naapurit

Alakertaan muutti lapsiperhe... Ne mekastaa, meluaa ja täyttää rappukäytävän kaikenmaailman kärryillä ja rojuilla. Kaikki tämä on ihan ymmärrettävää, onhan kyse lapsiperheestä, mutta voi JUMALAUTA, pitääkö mennä kertomaan sille henkilölle, joka siinä taloudessa pesee pyykkiä, että huuhteluainetta EI TARVITSE laittaa koko pullollista yhteen koneelliseen! Koko saatanan rappukäytävä käryää karmivalle (esanssiselle) huuhteluaineelle ja se saakelin onka tunkee sisälle myös ovesta, joten myös meillä sisällä haisee heidän huuhteluaineensa ja mä saan hengenahdistusta...  Helvetin siistiä! Musta tulee kohta oikeasti ihan hirveä naapuri, joka rupee vittumaiseksi! En ole vielä päättänyt, että laitanko postiluukusta "ystävällisen" huomautuslapun vai papattimaton... Mitä mieltä olette, vai pitäisikö vaan oikeasti ryhtyä etsimään sitä omaa asuntoa?

8 kommenttia:

 1. Mää olen ratkaissut tämmöiset naapuriongelmat olemalla niin hirveä naapuri, että neljän vuoden sisään meidän vierestä on lähtenyt jo kolmet asukit :) Jos sää päädyt laittamaan sen huomautuslapun niin olisitko tohtinut kysyä millä merkillä ne sua savustaa, kun mää tykkään pestä semmoisilla käryaineilla perheen miesväen pyykit.

  VastaaPoista
 2. Kiki: mä ilmottelen, mihin mä päädyn... :) Miesväen pyykin huuhteluaineeksi suosittelen ihan etikkaa, koska se hävittää hienhajun... :D Se se vasta pahalle käryääkin, tosin haju haihtuu nopeasti!

  VastaaPoista
 3. papattimatto on aina varma keskustelun avaus...

  VastaaPoista
 4. saibu: mun pitää vaan käydä poikien rakettikätköllä, että saan sellaisen jostain... :D Olen tässä odotellut, josko käryyn vaikka tottuisi, mutta Laurakin eilen sanoi, että ihan henkeen kävi, kun oven ohi käveli... :D

  VastaaPoista
 5. Soitat naapurin ovikelloa tai pysäytät rouva naapurin pihamaalla tavatessasi. Kerrot ystävällisesti kuka olet, missä asut jne.

  Ja sitten kerrot omaavasi hankalan sairauden, eli että olet allerginen hajusteille. Että saat hengenahdistusta hajusteista (kai niin voi oikeasti olla?) Ja että jos suinkaan mahdollista, niin että voisivatkohan naapurit ehkä ystävällisesti miettiä omia pesuainevalintojaan. Ja muista pysyä asiallisen ystävällisen rauhallisena etenee keskustelu sitten miten tahansa. Älä siis hermostu tai provosoidu, vastaa naapuri tähän sitten mitä vaan.

  Apua ... auttaisikohan tuo? Voihan sitä aina kokeilla. Ja oletpahan sitten kokeillut?

  Onnea vaan :)

  VastaaPoista
 6. Maisa: kyllä, tämä on se taktiikka jota aion oikeasti kokeilla, mutta täällä blogissa voi suunnitella julmempiakin konsteja ihan vaikka omaksi ilokseen! :)

  VastaaPoista
 7. On muuten ärsyttävää haistella hajuherkkänä toisen kämpästä tulevia hajuja. Olen nyt moooonta monta kuukautta joka päivä samaan aikaan haistellut, kun joku valmistaa ruokaa. Se joku nimittäin tuntuu käräyttävän sen safkan joka päivä. Nyt olen ajatellut sen olevan niin, että tekee uuniruokaa, eikä ole ikinä pessyt sitä uunia.

  Ja nyt olen tosiaan haistellut sitä palaneen käryä niin kauan, että pelottaa jotta tuo tyyppi saa uuninsa pian palamaan isolla liekillä. Käry kun pahenee päivä päivältä. Ajattelin pistää lapun rappukäytävän ilmoitustaululle. Kirjoitustyyliä en vain osaa valita...

  VastaaPoista
 8. Ano: laita sellainen oikein veemäinen kerrostalokyttääjäkommentti tyyliin "sinä idiootti, joka laitat ruoka joka päivä siihen ja siihen aikaan, voisitko pestä sen uunisi joskus tai opettele laittamaan ruokaa, ettei muiden tarvitse kärsiä palaneen kärystä. Kohta palaa varmaan koko talo, jos meno ei muutu! Terveisin hajuherkkä naapurisi"

  :D

  VastaaPoista