sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Päivän ruokavinkki ja nyrkkeilyä

Viime yö meni vähän ketuiksi, koska nukahdettiin isännän kanssa sohvalle, kun katsottiin nyrkkeilyä ja nyt on sitten pää ihan jumissa, kun istuma-asennossa sohvalla nukkuminen ei ehken tee kenellekään hyvää... BTW, hirveän haloon media onkin taas saanut aikaiseksi pelin lopputuloksesta. Haloo, tuomarit päättää, ei joku yksittäinen nyrkkeilyvalmentaja, joka ilmiselvästi dissaa Heleniusta muutenkin eikä myöskään vastaottelija. Olen muuten sitä mieltä, että jos Chisora olisi käyttäytynyt kehässä paremmin, niin luultavasti se olisikin voittanut, mutta nyt ne kaikki puskemiset ja ns. iskut vyön alle ja hirveä suunpieksentä vaikuttivat varmasti lopputulokseen hänen kannaltaan negatiivisesti. No, oli miten oli, olen tyytyväinen lopputulokseen, Heleniukselta hieno taistelu käsivammasta huolimatta! Tosin, jos uusintaa vaaditaan, niin antaa mennä vaan, kyllä Helenius terveenä voittaa tuollaisen reppanan mennen tullen...

Jaa, niin, mutta alunperin piti tulemani tänne taas kehumaan laittamaani ruokaa eli Elli goes ruokablogi. Laitoin nimittäin tänään possun sisäfilettä kermaperunoilla ja perinteisellä ruskealla kastikkeella. Päivän ruokavinkki: pihvin tai tuollaisen fileen paistorasvan jäämistä saa erinomaisen kastikkeenpohjan: sekaan sipuli (ei pakollinen) ja jauhot, pikainen ruskistus, perään sitten valmiiksi vedenkeittimessä kuumennettu vesi (ei tule paakkuja). Sekoitetaan ja tässä vaiheessa voi sammuttaa lieden. Annetaan hiljalleen porista välillä sekoittaen viitisen minuuttia ja voila, erittäin hyvä ruskea kastike on valmis. Muista kuitenkin, että se pihvin/fileen paistojäämä ei saa olla kovin pahasti palanutta, muuten lopputuloksena on kitkerää huttua. Mutta, tämä voittaa kaikki kaupan valmiskastikkeet 10-0!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti