keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, vanhat kujeet ja saatanan suunympärysihottuma!

Hyvää uutta vuotta vaan itse kullekin siellä jossain! Oma uusi vuosi meni rauhallisesti ystävien kanssa viiniä juoden, ylensyöden (niin kuin aina), saunoen, paljuillen, raketteja ampuen ja lautapelejä pelaillen. Olimme kotona puoli kahdelta ja heräsin tänä aamuna puoli kymmeneltä ilman minkäänlaisia krapulankihnakoita! Erittäin onnistuneet bileet siis!

Vaikka vuosi vaihtui, kujeet ei Ellillä muutu miksikään. En aio pitää tipatonta tammikuuta, aion laihduttaa (yeah right, kaikki uskoo, tämän taisin luvata viime vuonnakin), aion notkua facessa ihan yhtä paljon kuin aiemminkin ja älyluurini on kasvanut kiinni kämmeneeni. Sen lupaan kuitenkin itselleni, että tartun kiinni kaikkiin uusiin positiivisiin mahdollisuuksiin, enkä suostu tekemään asioita, joista en pidä (no ehkä voin joskus siivota). Aamen. Piste.

Asiasta kuitenkin ihan otsikon appelsiiniin: ne näpyt, mistä valitin edellisessä postauksessa eivät olleetkaan finnejä, vaan suunympärysihottumaa! Ystäväni huomasi kasvojeni näpyt lauantaina ja teki pikadiagnoosin, sulla on SE. Tunnisti vaivan, koska kärsii siitä itsekin. Olen alkuviikon netistä tutkaillut kasvavan vitutuksen vallalla ihmisten sairaskertomuksia ja todennut, että saatanan vitullisen taudin olen sitten saanutkin, koska se ei välttämättä lähde koskaan pois kunnolla, vaan uusiutuu enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Kyseinen ystäväni sanoi, että saa sen pari kolme kertaa vuodessa. Hänelle ei auta vaivaan muuta kuin pitkä antibioottikuuri, mutta itse en ole vielä lääkäriin mennyt, sillä ajattelin ensin kokeilla netistä löytyneitä itsehoitokonsteja, joita löytyy muuten hyvin kattavasti tästä blogikirjoituksesta...

Itse päätin kokeilla kahta eri konstia: naaman pesu ehdalla saippualla, jotta bakteerit lähtevät varmasti mäkeen ja aloe vera -tuotteita, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Itselläni on joku Marseille-saippua form Monaco, mutta kuulemma perus LV:n palasaippuakin on ihan kelpo tavaraa... Naamanpesun jälkeen aitoa aloe vera -geeliä naamaan ja tarvittaessa tavallista mietoa ja hajustamatonta kosteusvoidetta hilseileviin kohtiin. Lisäksi sisäisesti aloe-nestettä, puoli desiä päivässä. Omasta kaapista löytyi Foreverin aloe -geeliä ja saman lafkan aloejuomaa  ennestään. Aloejuomaa kokeilin jossain vaiheessa vatsaongelmieni hoitoon, mutta se ei omasta mielestäni auttanut, joten yksi pönttö jäi juomatta. Nyt kokeilen sitä tähän vaivaan, ei se mitään ota pois, jos ei annakaan ja tyhjänpanttina se purkki olisi saanut muuten ollakin... Foreverin tuotteet ovat siinä mielessä kökköjä, että niitä saa vain valtuutetuillta konsulenteilta (vrt. Tupperware), mutta vastaavia tuotteita saa kyllä netistä esimerkiksi Ekolosta ja Ruohonjuuresta. Kosteusvoiteena minulla on apteekin Aqualan L perusvoide, mutta luulen, että saman sarjan Humektan tai Ambilan voisivat olla parempia, koska ovat happamampia.

No, nyt olen pari päivää tätä komboa testannut ja ainakin omasta mielestäni märkäisiä näppylöitä on vähemmän ja ihoa ei kutita eikä kirvele ihan samalla tavalla kuin vielä sunnuntaina. Toivoa siis ehkä on, mutta tiistaina menen lääkäriin, jos oireet eivät pysy kurissa, on tämä naama sen verran karmivan näköinen! Palaan kukkaruukkuun raportoimaan, muutaman päivän päästä.

-- Alea jacta est - arpa on heitetty --

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti