keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Liian vauhdikasta

Edelliseen viestiini viitaten: loppukuusta on vähän turhan kiireistä. Vaatimattomasti viisi maksatusta pitäisi vielä tehdä ja osaa en ole edes aloittanut. Lisäksi kaikki muut työt siihen päälle, niin kuin yhden seminaarin valmistelut, joka on heti marraskuun alussa ja kaikki muut juoksevat asiat, niin ylitöiksihän tämä menee. Tänäänkin lähdin töistä vasta vajaa tunti sitten, ja silloin vain, koska nettiyhteys katkesi huoltokatkon takia. Muuten istuisin siellä vieläkin... Pitää ilmeisesti ottaa myös viikonloput hyötykäyttöön, jos aikoo saada kaikki työnsä tehtyä.

Tai sitten tarttee jostain lisää tunteja, olisko jollain pari ylimääräistä?

2 kommenttia:

  1. Olipa hyvä että nettiyhteys katkesi. Tai no, työt pitää tietenkin saada hoidetuksi, mutta joskus pitäisi ehtiä heittäytyä sohvallekin löhöämään. Miksi työt aina kasaantuvat johonkin tiettyyn kuukauden kohtaan (oli työ mitä hyvänsä) eikä tasaisesti koko kuukaudelle?

    VastaaPoista
  2. Neo: elän toivossa, että marraskuun seminaarin jälkeen mulla on taas aikaa vähän lojuakin... :)Meillä työ on kieltämättä aika vuoristorataa, välillä on hiljaista ja välillä sitten saa juosta kieli vyön alla, toisaalta, eipähän tule tylsää... :)

    VastaaPoista